avondvierdaagse alblasserdamALBLASSERDAM – De Alblasserdamse avondvierdaagse gaat maandag 16 juni 2014 van start. Vanaf dinsdag 10 juni is het mogelijk om in te schrijven voor deelname aan het jaarlijkse wandelfeest. Van 19.00 tot 20.30 uur kan dit in Landvast aan de Haven. Op zaterdag 14 juni is inschrijven mogelijk van 10.00 tot 15.00 uur in het Makado. Er kan ingeschreven worden voor 2,5, vijf en tien kilometer. De kosten tijdens deze voorinschrijvingen zijn 4,00 euro per persoon. Voor groepen groter dan twintig personen is de prijs 3,00 euro per persoon.

Groepen kunnen het formulier dat ingevuld moet worden vinden op website www.avd-alblasserdam.nl. Voor de groep met de grootste groei is er een beker beschikbaar. Inschrijven kan ook op de eerste wandeldag vanaf 17.45 uur. Dat kost 7,50 euro per persoon. Groepen inschrijven is op die dag niet meer mogelijk.

Om de avondvierdaagse veilig en gestructureerd te laten verlopen wordt van 16 tot en met 19 juni een stuk Dam/ Cortgene, vanaf Bakker v.d Wegen tot en met Woonkracht 10, van 17.30 – 20.30 uur afgesloten voor alle verkeer, met uitzondering van de voetgangers. Parkeren kan bij Landvast en bij het Makado.