IMG_5267 (Medium)ALBLASSERDAM – 72 Kinderen hebben afgelopen zaterdag meegedaan aan de jaarlijkse jeugdvisdag in Alblasserdam. De dag werd georganiseerd door Hengelsport Vereniging Alblasserdamse Hengelaars en de hengelsportwinkel de SnuffelHoek. Er werd op de nieuwe steigers aan de Ponykade in Alblasserdam gevist in vier groepen. In de ochtend werd om 10.00 het startsein gegeven voor de twee jongste groepen. Ondanks het feit dat het vrij helder en windstil was, werden er al snel vissen gevangen. Na één uur eindigde de wedstrijd voor de jongste deelnemers.

De winnaars waren:
1ste Arend Penning. (officieel)
1ste Thijs van de Rhee.
2de Jente de Jong.         Had ook de grootste vis van de groep.
3de Kylian van Haaften.

Dat er twee mensen op de eerste plaats staan, had te maken met een telfout. “Als organisatie hebben wij bij de punten telling een grote fout gemaakt. De opa van Arend attendeerde er ons op dat hij meer punten had dan Thijs. Omdat we op dat moment de bekers al hadden uitgereikt aan de andere kinderen en het wel heel erg sneu zou zijn om de bekers terug te vragen van kinderen hebben we Arend ook een viskanis gegeven en we zullen er zorg voor dragen dat Arend als nog zijn beker krijgt,” laat organisator Hikmet Hakioglou weten.

Na 1,5 uur stopte de groep van 7 t/m 9 jaar. De winnaars waren:

1ste Nathan Hage.
2de Nanna de Jong.         Had ook de grootste vis van de groep.
3de Rick de Jager.
3de Bjorn Stuy.

In de middag werd om 13.30 uur het startsein gegeven voor de twee oudere groepen. Doordat het wat bewolkter en er wat wind op het water kwam is er beter gevangen dan in de ochtend en ook de brasem wist het voer te vinden. Na 1,5 uur stopte de groep 10 t/m 12 jaar.
De winnaars waren:
1ste Dylan VeltHuis .         Had ook de grootste vis van de groep.
2de Thijs Verloop.
3de Corne Paschier.
3de Imre Naaktgeboren.

Na 2 uur stopte de Groep van 13 t/m 15 Jaar.
De winnaars waren:
1ste Jorg Zanen
2de Anne van Zanten
3de Willem Hoek                 Had ook de grootste vis van de groep.

Organisator Hikmet Hakioglou vertelt: “Alle Kinderen die hebben meegedaan mochten een prijs uitzoeken van de mooie prijzentafel. Een aantal prijzen en het voer en maden zijn beschikbaar gesteld en daarom willen wij de volgende firma’s bedanken. Laselo levendaas groothandel. Hengelsport groothandel Zuilen. Preston Innovation. Lion Sports. Dam Hengelsport. Sensas. Als organisatie kunnen we toch terug kijken op een geslaagde dag en willen de winnaars nogmaals feliciteren en hopen jullie allemaal volgend jaar weer te zien.”

Foto’s en tekst: Hikmet Hakioglou.

2de van groep 13-15 (Medium) 40 steigers bezet (Large) Anton bedankt (Medium) ANWB langs de waterkant bij pech (Medium) bekers (Medium) een van de prijzentafels (Medium) even meten en weer netjes terug het water in (Medium) hoe zet je een made op de haak IMG_5222 (Medium) IMG_5267 (Medium) IMG_6524 (Large) IMG_6532 (Medium) IMG_6547 (Medium) in de middag gin het goed (Medium) lastig om een prijs uit te zoeken (Medium) lekker relaxt (Medium) mooi (Medium) mooie brasem (Medium) winnaars groep 3-6 (Medium) winnaars groep 10-12 (Medium) winnaars groep 13-15 (Medium)