DSCN3184 (Medium)ALBLASSERDAM – In de Albert Heijn in het Makado in Alblasserdam is deze week een geheugenkaartje met daarop foto’s gevonden. Het gaat om een Sandisk Ultra 4GB. Het lijkt er op dat het kaartje is van één van de personen op de foto hiernaast. Bent u het kaartje kwijt? Mail dan uw gegevens naar info@alblasserdamsnieuws.nl. (update: eigenaar van het kaartje was binnen één minuut bekend. Er wordt contact gelegd met de vinder.)

Woensdag 28 mei is een Alblasserdammer een briefje van 50 euro kwijtgeraakt. Dit gebeurde of langs de Savornin Lohmanweg of bij de Pieter de Hoochplaats. Voor de eerlijke vinder ligt een beloning van twintig euro klaar. De vinder kan zich melden bij de ‘verliezer’ via 06-34796585.

Hieronder volgt de lijst met vermiste en gevonden dieren uit de regio.

Vermist:
23-mei-2014 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT GRIJS met WIT merendeels donker grijs (bovenkant/staart/bovenkant kopje) met wit:snoet/snorharen/hals/buik/pootjes,hangbuikje, heel erg lief,waarschijnlijk beetje doof,geen chip/halsbandje Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Potlood 16 jr vermist: Frans Halsstraat Papendrecht 905713

23-mei-2014 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERS GRIJS geen chip/halsbandje,geheel cypers grijs,onderkat snoet is beige/wat lichter. Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Isis ongeveer 17 jr vermist: Rivierdijk Hardinxveld-Giessendam 905284

18-mei-2014 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT SCHILDPAD donkere schildpad, wat lichter op rug,vrij breed kopje,geen chip/halsbandje. Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Flo 2 jr vermist; Talmastraat Sliedrecht 904496

16-mei-2014 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT merendeels zwart met wit snorretje/witte voetjes/wit puntje staart/witte vlekken op buik,heel schichtig,kan met droogvoer (rammelen met brokjes) worden gelokt,naam op chip=Dribbel,chipnummer staat op Kattenmand. halsband Geel met belletje Chip/tatoeage/ring: [ Chip 528274000109971 ] Mink 1 jr vermist: Nieuwe Veer Streefkerk 903960

Gevonden
25-mei-2014 – Vogel M KANARIE GEEL Chip/tatoeage/ring: [ Ring ] volwassen jr gevonden: Trasmolen Papendrecht 905956

25-apr-2014 – Kat EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART vrijwel geheel zwart (muv.een paar witte haartjes op borst),erg aanhankelijk,chip? M/V? halsband blauw Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr gevonden: Bloklandsekade (camping de Put) Ottoland 905750

20-mei-2014 – Kat poes EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT WIT met BRUIN veel wit:snoet/voorhoofd/snorharen/pootjes/borst/buik/oren met zwart/bruin:staart/bovenop kopje/vlekken op rug, geen chip/halsbandje,6435 Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr gevonden: Berkenhof Papendrecht 904569

Hans Masius (Kattenmand)
Meldpunt Alblasserwaard
088-0064662