RommelmarktALBLASSERDAM – Zaterdag 24 mei worden in Alblasserdam drie rommelmarkten gehouden. In de Van der Leestraat begint de rommelmarkt om 09.00 uur. Er zijn vanwege een afzegging nog enkele plaatsen vrij. Wie snel is, kan nog tussen de andere verkopers plaatsnemen. Contact opnemen kan via san.stevense@gmail.com. De markt is om 14.00 uur afgelopen. Bij de Ichthuskerk aan het Scheldeplein begint de boeken -en rommelmarkt ook om 09.00 uur. Er zijn meubels, boeken, lampen, elektriciteit, curiosa, glaswerk en nog veel meer.

Fotograaf
Ook zal professioneel fotograaf Leonard van der Kuijl aanwezig zijn. Bezoekers kunnen voor tien euro een fotoshoot laten maken. De foto’s worden digitaal aangeleverd, zodat de klant zelf kan kiezen welke foto hij wil laten afdrukken.

Paardentram
Vanaf 10.30 uur zal Verdoorn Gelegenheidskoetsen ritten verzorgen met een Kinderdijkse paardentram. Deze Paardentram (op luchtbanden)  is rolstoel toegankelijk. Tussen het snuffelen door kunnen de bezoekers genieten van een heerlijk kopje koffie, thee of iets fris, natuurlijk met ‘eigen baksels’ van gemeenteleden. Verder zijn er suikerspinnen, een springkussen, een sponsorloop en kunnen kinderen zich laten schminken. De markt is rond 15.00 uur afgelopen. De opbrengst van deze rommelmarkt bij de Ichthuskerk is bestemd voor de verbouwing en het onderhoud van de kerk.

Paradijsvis
Tot slot wordt zaterdag 24 mei van 9.00 tot 15.00 uur de jaarlijkse rommelmarkt bij aquariumvereniging de Paradijsvis gehouden. De vereniging biedt boeken, platen, speelgoed en elektra aan. De markt wordt gehouden bij het clubgebouw van de vereniging aan de Klaproosstraat 26 te Alblasserdam. Tevens zal het clubgebouw tijdens de rommelmarkt voor het publiek geopend zijn.