IMG_6591bb (Medium)ALBLASSERDAM – Wout en Willy Verdoorn van Verdoorn Gelegenheidskoetsen uit Alblasserdam vierden zaterdag 17 mei hun 25-jarig huwelijksjubileum en dat bleef niet onopgemerkt. “Zij zetten altijd andere mensen in het zonnetje. Het leek ons leuk om hun nu eens zelf een keer in het zonnetje te zetten,” vertelde neef Arné Verdoorn die het echtpaar per koets het terrein aan de Oost-Kinderdijk op reed.

Op dit terrein van Verdoorn Gelegenheidskoetsen stond burgemeester Bert Blase klaar om de twee te feliciteren met hun zilveren jubileum. Daarna bracht muziekvereniging Soli Deo Gloria een aantal muziekstukken ten gehore, waaronder het opwekkingslied ‘You raise me up’. Na de felicitaties volgde de receptie en een etentje met de familie.

IMG_6542 (Medium) IMG_6543 (Medium) IMG_6550 (Medium) IMG_6552 (Medium) IMG_6557 (Medium) IMG_6562 (Medium) IMG_6571 (Medium) IMG_6591bb (Medium)