IMG_6080 (Medium)ALBLASSERDAM – Stichting Alblaspop heeft vrijdagavond 16 mei 2014 het programma bekend gemaakt van Alblaspop 2014. Dit gebeurde in cultureel centrum Landvast in Alblasserdam. Dit jaar zullen Gers Pardoel, The Opposites en Girls Love DJ’s optreden op vrijdagavond 12 september. Een dag later, zaterdag 13 september, komen Rigby, Bløf en DJ Coenio naar Alblasserdam. Kaarten zijn inmiddels te koop via de website van Alblaspop.

Trots
“Het zijn twee avonden met allebei een eigen doelgroep. Bløf was al een aantal keer eerder in Alblasserdam. In 2007 was dat voor het laatst. We hoorden van diverse mensen dat het wel weer eens tijd werd voor een nieuwe bezoek van Bløf aan Alblasserdam. We zijn er trots op dat we dit neer kunnen zetten,” vertelde Corstiaan Kanters namens de organisatie.

19e keer
Alblaspop is een jaarlijks terugkerend muziekevenement dat dit jaar voor de negentiende keer wordt gehouden. Locatie is zoals andere jaren weer in een tent bij het Zuiderstek.

IMG_6080 (Medium)

IMG_6074 (Medium) IMG_6079 (Medium)