IMG_6591 (Medium)ALBLASSERDAM – De feestelijke opening van de voetbalkooi langs de Plantageweg in Alblasserdam, is afgelopen vrijdag geëindigd in een mishandeling van een tiener. Direct na de officiële opening werd in de kooi een voetbalwedstrijd gespeeld. Tijdens deze wedstrijd werd een 13-jarige jongen uit het Damdorp door een 17-jarige jongen tegen zijn benen getrapt en in zijn gezicht geraakt. “De openingswedstrijd is na het voorval direct gestaakt,” vertelt Sandra van der Hoogt, woordvoerster van de politie. “Diverse mensen waren getuigen van de mishandeling. De politie is met hen in gesprek.”

De 17-jarige zou volgens omstanders ook nog de scheidsrechter en iemand van het jongerenwerk hebben ‘aangevallen’. De politie zoekt uit wat er precies is gebeurd. Tot nog toe is er nog niemand aangehouden.