landvast dag [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De Stichting Welzijn Alblasserdam organiseert woensdagavond 7 mei samen met Dimphi van Amen van Like2Follow een presentatie over sociale media zoals Twitter en Facebook. Vanaf 20.00 uur start in Landvast aan de Haven in Alblasserdam een presentatie van Van Amen over online activiteiten. Wijkagent Jan-Peter de Vreede en voormalig locatie directeur basisonderwijs Marijke Bos vertellen later op de avond over hun kijk op sociale media en over de voordelen die zij ervaren door het gebruik daarvan. Geïnteresseerden kunnen vanaf 19.30 uur Landvast binnenlopen, de toegang is gratis.

Vervolg
I
n vervolg op deze avond start Stichting Welzijn Alblasserdam op 13 en 20 mei in samenwerking met de Bibliotheek Aan Zet met het organiseren van praktijkgerichte workshops. De workshops bieden diverse sociale media die worden behandeld, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Er wordt gestart met een workshop Facebook. De workshops worden in kleine groepen gegeven bij de SWA, de kosten zijn € 22,50. Voor het volgen van een workshop moet men in bezit zijn van een eigen laptop en een Facebook account. Voor hulp bij het aanmaken van een account kan men op maandag 12 mei tussen 10.00 uur en 12.00 uur terecht bij de vrijwilligers van het computerinloopspreekuur in de bibliotheek.

Informatie
Voor meer informatie over de presentatie in Landvast of de vervolgworkshops en het aanmelden hiervoor, kunt u contact opnemen met Judith Gardeslen van de SWA tel; 078-2021227 of via e-mail; [email protected], of op 7 mei bij de kick-off presentatie.

Deel dit bericht via...