feestweek nieuw-lekkerlandNIEUW-LEKKERLAND – Ook dit jaar is het de leden van de Stichting Feestweek Nieuw-Lekkerland weer gelukt om een leuk en variërend programma neer te zetten. De organisatie van de Feestweek laat weten: “Na het succes van vorig jaar en de vele positieve reacties was het vrij snel duidelijk dat dit initiatief doorgezet en uitgebreid moest gaan worden Het ging niet zonder slag of stoot met een last-minute afzegging van Mental Theo, maar dat gat is zéér goed opgevuld blijkt wel uit het programma.” Net zoals vorig jaar zal de feestweek gaan plaatsvinden tijdens het hemelvaartsweekend, van 29 mei tot en met 1 juni. De kaartverkoop is reeds gestart.

Op donderdagmiddag (14:00-17:00) zal begonnen worden met een gratis kindermiddag, dit is mogelijk gemaakt door de winkeliers van het ‘planetenplein. De allerkleinsten van het dorp kunnen zich laten schminken, er is een dierenknuffelhoek, iedereen kan zich opgeven voor ‘Lekkerlands got talent’, en na een spetterende goochelshow van Mr Vanish zal er aansluitend ook nog een kinderdisco zijn.

Donderdagavond is het de beurt aan iedereen vanaf 14 jaar, ‘Kelvin Starz & Friends’ zal de tent op zijn kop gaan zetten. Allerlei DJ’s uit de buurt die verschillende stijlen muziek aan elkaar mixen.

Vrijdagavond mag met trots worden vermeld dat GREGOR SALTO achter de draaitafels staat om een mega feest neer te zetten. Op het laatste moment is het gelukt om deze internationaal bekende house/latin artiest te boeken. Hij is een veelgeziene gast op de (inter)nationale dans- en latin feesten, en is onder andere bekend van de hits ‘Toys are Nuts’ ‘Lambada 3000’ en ‘Azumba’. Wij zijn dan ook heel erg blij dat we na het succes van Vato Gonzalez & MC Tjen vorig jaar, er hopelijk een nog groter succes van kunnen maken dit jaar!

Op zaterdagmiddag(16:00-19:00) zal er in samenwerking met Hans den Ouden een ‘Feestbarbecue’ plaatsvinden. Bezoekers krijgen voor €25 een uitgebreide barbecue, 2 consumptiemunten en een optreden van een Nederlandstalige artiest. Met deze middag zal het inloophuis ‘Leven met kanker’ worden gesponsord. Dit is een plek waar lotgenoten van deze verschrikkelijke ziekte elkaar kunnen ontmoeten en ontspannen. Kaarten voor deze middag zijn alleen beschikbaar via Snackbar ’t Fust en uiteraard via Hans den Ouden.

Zaterdagavond word het feest hervat met de feestband ‘Dakkeraf’. Deze naam zal bij een hoop mensen een lampje doen branden. Deze jongens staan bekend om hun uitgebreide repertoire en het fantastische vermogen om een feestje te maken voor alle leeftijden.

Op zondagavond zal ook dit jaar in samenwerking met Keerpunt Nieuw-Lekkerland een sing-in worden georganiseerd. Net zoals vorig jaar zal deze begeleid en ondersteund worden door ‘Ahava’.

Beide partijen waren vorig jaar razend enthousiast en het is mooi dat we op deze manier het voor het gehele dorp een ‘feestweek’ kunnen maken. Uiteraard is de stichting ook nog op zoek naar sponsoren die al deze activiteiten mogelijk willen maken, stuur een e-mail met uw naam en telefoonnummer en u word vrijblijvend terug gebeld.

Kaartjes voor vrijdag en zaterdag zijn verkrijgbaar bij Snackbar ’t Fust & Primera Nieuw-Lekkerland (Tot 1 mei €10, daarna €12,50) Kaarten voor donderdag zijn alleen aan de deur te koop voor €5,- Locatie: Parkeerplaats zwembad| Tent open: Do 19:00 Vr/Za 20:00 Zo 19:30 | www.feestweeknwll.nl

| Twitter: @feestweeknwll | Facebook: Feestweek Nieuw-Lekkerland |info@feestweeknwll.nl |