Oud Gereformeerde Gemeente te Kinderdijk in Alblasserdam1ALBLASSERDAM – Zaterdag 17 mei wordt op het kerkplein van de Oud Gereformeerde Gemeente te Kinderdijk in Alblasserdam de jaarlijkse Adullam-verkoping gehouden. De opbrengst is voor een nieuwe schuur bij de nog te bouwen ‘brede school’ aan de Mesdaglaan in Alblasserdam. De markt heeft dit jaar een nieuwe opzet en er is veel nieuw aanbod aan spullen. Vishandel Stam is de hele dag present en verder is er een groot assortiment aan planten en bloemen.

Voor de kinderen is er een brandweerauto, waar zij een rondje in kunnen meerijden. De verkoping wordt zaterdag 17 mei gehouden van 09.30 tot 15.30 uur op het Ds. B. Toesplein (naast het Zwarte Paard) in Alblasserdam. Iedereen is van harte welkom.

Adullam is een stichting die zich inzet voor gehandicapten. De stichting huurt nu het gebouw van de evangelische gemeente ‘t Scheepke aan de Rijnstraat. Het is de bedoeling dat het activiteitencentrum binnenkort verhuist naar de nieuw te bouwen ‘brede school’ aan de Mesdaglaan in Alblasserdam. Foto: Peter Stam.