politieNIEUW-LEKKERLAND – De politie is op zoek naar twee jongens zich zaterdagavond 26 april ophielden ter hoogte van Achthuizen in Nieuw-Lekkerland. Één van de jongens liep op het erf en werd gezien met een grote voorhamer. Toen de jongens betrapt werden, vluchtten zij in de richting van de Standerdmolen. Één fiets bleef achter bij de Dorpslaan. De eigenaar van deze fiets is inmiddels bekend. De politie is nog wel op zoek naar meer informatie en getuigen.

Beschrijving
Het gaat om twee jongemannen van zo’n zestien à zeventien jaar oud. De één droeg een jas / jack met een cap over het hoofd en droeg een donkere broek en had een slank figuur. De tweede persoon droeg een zwarte jas, had blondachtig, naar voren gekamd haar, droeg een spijkerbroek en had een normaal / slank figuur.

Contact
Heeft u meer informatie over de jongens of over de situatie? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.