van de venALBLASSERDAM – Zowel taxibedrijf Van Vliet, als Van de Ven Fashion Shop uit Alblasserdam maken een doorstart. Beide bedrijven werden dit jaar failliet verklaard. Van de Ven op het Raadhuisplein is inmiddels al weer open en ook bij Van Vliet wordt er hard gewerkt.

“Mede vanwege het grote vertrouwen van de medewerkers, opdrachtgevers en overige betrokkenen in de bedrijven is dit in relatief korte tijd mogelijk gebleken. Van Vliet zal hierdoor hun dienstverlening op het bekende kwaliteitsniveau kunnen blijven aanbieden. De operationele invulling zal ongewijzigd blijven. Aan tenminste 180 van de 200 huidige medewerkers van Van Vliet en Haars zal een dienstverband worden aangeboden,” laat de directie van Van Vliet weten.

Taxi Van Vliet uit Alblasserdam en taxibedrijf Haars uit Gorinchem werden begin april failliet verklaard. Beide bedrijven vallen onder de Haarsgroep. Van de Ven Fashion Shop werd begin februari failliet verklaard.