cheque 18 april 2014 (Medium)PAPENDRECHT – Op vrijdag 18 april heeft Team 81 namens de Stichting Roparun de opbrengst van een brugklassponsorloop van de scholengemeenschap De Lage Waard uit Papendrecht in ontvangst genomen. De feestelijke overhandiging en prijsuitreiking vond plaats in de aula van de locatie aan de Burgemeester Keijzerweg.

Het was alweer de vierde keer dat De Lage Waard samen met Team 81 een sponsorloop tbv de Roparun heeft gehouden. Onder de organisatie van Team 81 hebben de brugklassers, onder goede weersomstandigheden, op 26 maart op de atletiekbaan van AV Passaat rondjes gelopen met de bedoeling geld op te halen voor de Stichting Roparun. Er deden 515 leerlingen mee.

Per locatie was er voor de drie leerlingen die het hoogste bedrag hebben opgehaald een prijs en de klas die het hoogste bedrag had opgehaald  kreeg uit handen van Team 81 een slagroomtaart.

Op zaterdag 7 juni zal team 81 weer starten in Hamburg met de 22ste Roparun. De route zal oa leiden door de Alblasserwaard. Op maandag 9 juni zal er zelfs door Alblasserdam gelopen worden wat voor Team 81, dat overwegend bestaat uit deelnemers uit Alblasserdam en Nieuw-Lekkerland, heel speciaal is.