zwemdiplomaALBLASSERDAM – Zo’n 75 kinderen zijn deze week geslaagd voor hun zwemexamen in zwembad Blokweer in Alblasserdam. Sommigen hadden er lang voor geoefend om alle vaardigheden onder de knie te krijgen; anderen deden het wat makkelijker. Tientallen ouders, opa’s en oma’s zagen vanaf de zijlijn toe hoe hun kind of kleinkind het er vanaf bracht. Na afloop bleek dat iedereen was geslaagd.

Voor Diploma A zijn geslaagd:
Aniek Bons,Anne-Fleur van de Burger,Daniël van de Waal,Daniëlle Bakker,David van der Stoep,Deborah de Haan,Eelco Pullen,Elselien Pel,Evi Bos,Gerben Kok,Hannah Schram,Harm Verhaar,Henk van de Wal,Ilse Vink,Jannick Berger,Jesse Jongeneel,Jochem de Groot,Jonathan Snel,Julia de Krijger,Laura van der Rhee,Leendert-Jan Huisman,Lize Brauns,Lotte de Kloe,Lukas Visser,Maaike Derks,Marijn van Wijnen,Martha Veldman,Maxim Smeyer,Mirthe Uittenbogaard,Nicky van den Herik,Nouaman Aini,Nuri Huydink,Rian van Heiningen,Robbie van Balen,Sebastiaan van Belzen,Sebastian van t’Hart,Soufiane Elkaidi,Sümeye Wormmeester,Yara Verwoerd.

Voor Diploma B zijn geslaagd:
Amre vonk,Anouk van Asperen,Anton Hak,Arda Yilmaz,Boas Vogelaar,Emily Boeser,Ezgi Dilem Nourioglou,Indy van Leeuwen,Jeanine Hooft,Johan Dijke,Jorina de Rijk,Julia de Bes,Jurgen van de Hoef,Lieke Buijs,Liselotte Zonnebeld,Livia van de Sande,Marinda van Dijk,Padrich Sterk,Richard van Poelgeest,Roos de Vos,Stella Croes,Stijn van Waveren,Wilson van Vliet,Yuni Huizer,Zaira Morillas Gonzales.

Voor Diploma C zijn geslaagd:
Maud Sterrenburg,Dirk van der Wal, Maud van Det,Yannick Peters,Stef Breedveld,Arend Penning,Arthur de Wildt,Lotte van Es, Jesse van Kwawegen,Luuk van der Pluijm,Sara Verheij.

Foto: van Facebook geplukt.