Transformatorhuisje pieter de hoochplaatsALBLASSERDAM – Vanaf maandag 14 april voert Joulz werkzaamheden uit bij het transformatorstation aan de Pieter de Hoochplaats nabij basisschool De Loopplank in Alblasserdam. De werkzaamheden duren naar verwachting tot 10 juni. Bewoners in de directe omgeving en bezoekers aan het gebied kunnen overlast ervaren. Een stroomonderbreking tijdens de werkzaamheden is niet uit te sluiten. Joulz plaatst wel een noodvoorziening in een container op het parkeerterrein. Hierop worden de bestaande gebruikers van het transformatorstation overgenomen. Hulpdiensten zoals ambulance en brandweer hebben vrije doorgang.

Nieuw station
Stedin is de netbeheerder die zorgt voor de aanleg, onderhoud en veiligheid van het elektriciteit- en gasnetwerk in Alblasserdam. Om de toekomstige energielevering te garanderen moet de installatie in het bestaande transformatorstation worden vernieuwd. Joulz en onderaannemer Van Geffen voeren het werk in opdracht van Stedin uit.

Vragen
Bij vragen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Stedin via telefoonnummer 0900-1426. Voor uitvoeringstechnische zaken kunt u contact opnemen met Bert Haak via telefoonnummer 06-51457916.