Gouden horloge gevondenREGIO – Ter hoogte van het Kortland in Alblasserdam is afgelopen week een gouden horloge gevonden. Degene die het horloge kwijt is geraakt, kan via 0640092253 of info@alblasserdamsnieuws.nl contact opnemen. Verder is er op het Boerenpad sleutelbos gevonden. Tot slot zijn er in de regio weer een aantal dieren vermist en gevonden. Een lijst hiervan is hieronder te vinden.

Vermist:
06-apr-2014 – Kat poes gesteriliseerd MAINE COON CYPERSGRIJS met WIT merendeels blauw grijze cyper met wit:onderkant snoet/borst/buik,langharig,geen chip/halsbandje,uit tuin ontsnapt,gele ogen. Chip/tatoeage/ring: [ ] Mo 7 jr vermist: Troelstrastraat Hardinxveld-Giessendam 894400

03-apr-2014 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD geheel cypers rood,geen halsbandje. Chip/tatoeage/ring: [ Chip ] Ethan 1 jr vermist: Oranjestraat Alblasserdam 893569

02-apr-2014 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT SCHILDPAD met WIT vrijwel geheel schildpad met klein beetje wit:op snoet,hoog op haar poten,slank en een lange staart,geen chip/halsbandje. Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Maya 4 jr vermist: Oosteind Papendrecht 893749

02-apr-2014 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT Zwart (bovenkant/staart) met wit:snoet/rechter wang/snorharen/pootjes/borst,buik,heeft een kap op (dus ziet niet goed waar hij loopt!) ivm. een wond gehad in zijn nek die nog moet genezen,geen halsbandje,chip bevat deels verkeerde informatie.. Chip/tatoeage/ring: [ Chip 528210002850336 ] Vriend 2 jr vermist: Puccinistraat Sliedrecht 893589

31-mrt-2014 – Kat kater EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT merendeels zwart (ook staart) met wit:onderkant snoet/snorharen/iets befje/teentjes vóór/voetjes achter,gele ogen,geen halsbandje,lijkt niet op “Felixkat”. Chip/tatoeage/ring: [ Chip 528210002902913 ] Yoki 1 jr vermist: Rondo Sliedrecht 893114

29-mrt-2014 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT WIT met GRIJS CYPERS merendeels donker cypers grijs (rug/staart) met wit:pootjes/buik/vlekken,erg schuw tov. vreemden,binnenkater,redelijk groot,fors,luistert naar naam Chip/tatoeage/ring: [ Chip ] Berry ongeveer 14.5 jr vermist:Oranjestraat Sliedrecht 892713

28-mrt-2014 – Kat poes gesteriliseerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT merendeels zwart met wit: 4 sokjes/ wit puntje op zwarte staart/onderkant snoet/borst/buik,geen chip/halsbandje,waarschijnlijk gewond na een gevecht met de andere poezen. Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] Sokjes 3,5 jr vermist: Neerpolderseweg Giessenburg 893430

Gevonden:
05-apr-2014 – Knaagdier/Haasachtige KONIJN BRUIN met ZWART dwergkonijn met halflange oren, gemeleerd zwart/bruinrood,M/V? Chip/tatoeage/ring: [ ] ongeveer 1 jr gevonden: Gerard Doustraat / Albert Kuipstraat Hardinxveld-Giessendam 893988

03-apr-2014 – Kat EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT GRIJS met WIT merendeels muisgrijs met wit:snoet/borstvoetjes/snorharen,lipjes muisgrijs,geen chip/halsbandjes,gele ogen,M/V?,geen chip/halsbandje. Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] 6 mnd gevonden: Thorbeckelaan Sliedrecht 893536

01-apr-2014 – Kat poes EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT SCHILDPAD met WIT Schildpad met wit:voetje vóór (links)/voetje achter (rechts),rest is schildpad motief,bij opwinding pluimstaart,chip?,geen halsbandje – (Hallo, tijdens het wandelen kwamen wij een mager poesje tegen. Ze vroeg direct aandacht, wilde uitgebreid geknuffeld worden. We hebben haar voer gegeven en hopen dat de eigenaar haar snel terug vindt…) Chip/tatoeage/ring: [ ] jong jr gevonden: Riethaak Papendrecht 893167

01-apr-2014 – Kat EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT M/V?,Zwart met iets van wit (ik meen voetjes & befje)Vanmorgen op A15 richting Gorinchem bij oprit Hardinxveld – tegen middenberm (net links van de linkerbaan) zag ik vanmorgen een dode kat liggen. Zwart met iets van wit (ik meen teentjes en befje). Hoewel we in de spits langzamer reden was het helaas niet mogelijk / veilig om te stoppen,maar ik wilde dit wel doorgeven voor eventuele baasjes die hun kat missen. halsband Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr gevonden: A15 – richting Gorinchem thv. oprit Hardinxveld-Giessendam (links van linkerbaan / tegen middenberm aan) Hardinxveld-Giessendam 892983

17-mrt-2014 – Kat kater gecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT CYPERSROOD geheel cypers rood,gele ogen,witte snorharen,grote cyper strepen over het kleine lijf, laag op z’n pootjes,kleine zwarte stipjes op zijn neus,Geen witte plekjes,al twee weken in de Standerdmolen,beetje onzeker,wil heel graag kroelen,niet bang voor honden,chip?,geen halsbandje. Chip/tatoeage/ring: [ ] volwassen jr gevonden: Standerdmolen Papendrecht 892861

20-mrt-2014 – Kat kater ongecastreerd EUROPESE KORTHAAR OF HUISKAT ZWART met WIT merendeels zwart met wit:snorharen/onderkant snoet/witte vlek op achterste deel buik/voetjes/linker “oksel”,chip?,geenhalsbandje,”Blacky” is makkelijk aan te halen. Ik vermoed dat hij in de omgeving van Giessenburg rond loopt. Chip/tatoeage/ring: [ Geen ] “Blacky”(luistert ook naar Poes) 2 jr gevonden: Bovenkerksweg Giessenburg 894445

Hans Masius (de Kattenmand)
Meldpunt Alblasserwaard
088-0064662

Horloge