_MG_7165NIEUW-LEKKERLAND – De rommelmarkt die zaterdag 5 april 2014 werd georganiseerd door de Hervormde Gemeente Maranatha in Nieuw-Lekkerland heeft 18.200 euro opgeleverd. Een grote groep vrijwilligers was op de been om dit jaarlijks terugkerende evenement, dat voor de 26e keer werd gehouden, tot een succes te maken. Net als voorgaande jaren ondersteunt de kerk met een gedeelte van de opbrengst enkele goede doelen. Dit jaar ondersteunt de kerk gehandicapten dagopvang Casa Luminii in Sibiu (Roemenië). Daarnaast zal er ook een deel ten goede komen aan noodhulp in Syrië en aan Stichting Global Aid Network (GAiN).

Op deze zonovergoten dag wisten vele belangstellenden de weg te vinden naar de Mattenbies met o.a. de goed gesorteerde boeken, antiek & curiosa, de vele meubels, kleding en nog heel veel meer. Bij het rad van avontuur zijn prachtige prijzen gewonnen en op het terras in de zon konden mensen genieten van heerlijke snacks en verse oliebollen. Ook de TukTuk taxidienst welke mede mogelijk gemaakt was door diverse ondernemers uit Nieuw-Lekkerland was weer zeer druk bezet.