DSC_0209 [Desktop Resolutie]NIEUW-LEKKERLAND – Op zaterdag 12 april 2014 vindt het traditionele Lenteconcert van Muziekvereniging Apollo plaats. Dit jaar staat het geheel in teken van ‘Amerika’. De verschillende onderdelen van de vereniging laten zich weer van hun beste kant zien op deze avond. Het jeugdorkest zal onder leiding van Henk Bonenkamp diverse stukken spelen in het thema.

Ook de slagwerkgroep onder leiding van Peter Bansberg is weer van de partij. Na de succesvolle slagwerkavond van enkele weken geleden spelen ze ook op 12 april weer een aantal spetterende stukken.

Het groot orkest onder leiding van Henk Bonenkamp speelt zeer herkenbare Amerikaanse stukken, zoals Morricone, de componist van veel filmmuziek, maar ook gedragen muziek zoals het stuk ’11th of September’.

Naast de muzikale invulling van het thema zal de avond ook compleet in de stijl zijn. De bezoeker zal worden ondergedompeld in gezellige Amerikaanse sferen. De entree bedraagt € 2,50 en is voor kinderen onder de twaalf jaar gratis. Het concert zal worden gehouden in Het Carillon te Nieuw-Lekkerland. De zaal opent om 19.30 en het concert vangt aan om 20.00 uur.