DSC_0719 (Medium)ALBLASSERDAM – Zaterdag 24 mei vindt de zestiende editie van het Metakids Bedrijventoernooi plaats. Dit toernooi wordt jaarlijks gehouden bij voetbalvereniging Alblasserdam en wordt georganiseerd door Frank Bosch. De opbrengst van het bedrijventoernooi gaat naar het goede doel Metakids. Metakids is een stichting die fondsen werft voor onderzoek naar stofwisselingziekten – doodsoorzaak nummer één onder jongere kinderen.

Het team van Metakids Bedrijventoernooi zet zich met hart en ziel in om ieder jaar weer een recordbedrag te kunnen doneren voor het mogelijk maken van nog meer onderzoek. Bedrijven, verenigingen, instanties, maar ook particulieren kunnen deelnemen aan het toernooi of sponsoren middels een vrijwillige donatie.

Inschrijvingen kunnen gestuurd worden naar inschrijven@minibedrijventoernooi.nl of via de site www.minibedrijventoernooi.nl waar alle informatie over het Metakids Bedrijventoernooi terug te vinden is.  Voor meer informatie over Metakids, zie www.metakids.nl.