auto van de dijkNIEUW-LEKKERLAND – Een 67-jarige man, zonder rijbewijs, is woensdagmiddag 2 april met een geleende auto van de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland gereden. De auto belandde enkele meters lager in de voortuin van een woning. De bestuurder bleef ongedeerd. De auto liep wel flinke schade op en is door een berger meegenomen. De man verloor de macht over het stuur, nadat hij in zijn dashboardkastje keek omdat hij daar iets hoorde rollen. Foto’s: Willem de Wolf en Martijn Berendsen.

 

Auto van dijk Lekdijk Nieuw-Lekkerland (1) (Medium)

auto van de dijk  (Medium) Auto van dijk Lekdijk Nieuw-Lekkerland (2) (Medium) Auto van dijk Lekdijk Nieuw-Lekkerland (3) (Medium) Auto van dijk Lekdijk Nieuw-Lekkerland (4) (Medium) Auto van dijk Lekdijk Nieuw-Lekkerland (5) (Medium) Auto van dijk Lekdijk Nieuw-Lekkerland (6) (Medium) Auto van dijk Lekdijk Nieuw-Lekkerland (7) (Medium) Auto van dijk Lekdijk Nieuw-Lekkerland (8) (Medium)