Team Alblasserdam elfstedentochtALBLASSERDAM –  Team Alblasserdam Weissensee4kids heeft 12.036,60 euro bij elkaar geschaatst voor twee goede doelen. Dat hebben de schaatsers maandagavond 31 maart bekend gemaakt op hun website. Het Alblasserdamse team deed eind januari mee aan de Alternatieve Elfstedentocht (200 kilometer) in Oostenrijk. De deelnemers lieten zich sponsoren door in het totaal 167 personen en bedrijven. Het opgehaalde bedrag gaat naar de goede doelen Orange Babies en Ronald MC Donald.

Het team is blij met het eindresultaat: “Een prestatie waar we trots op zijn maar vooral ook erg dankbaar. We hebben als team echt iets kunnen betekenen voor kinderen met een moeilijke start. Wij willen dan ook alle 167 sponsors hartelijk bedanken voor hun bijdrage,” zo is te lezen op TeamAlblasserdam.nl

In het totaal werd met de Alternatieve Elfstedentocht 140.000 euro opgehaald.