IMG_7161 (Medium)ALBLASSERDAM – Een 46-jarige man uit Dordrecht is maandagmiddag 31 maart met zijn scooter tegen een auto gebotst. De man raakte dusdanig gewond, dat hij per ambulance naar het ziekenhuis in Dordrecht is gebracht. De scooter en auto liepen forse schade op en zijn door een bergingsbedrijf meegenomen. Het ongeval gebeurde rond 12.45 uur op de Burgemeester Keijzerweg tussen Alblasserdam en Papendrecht. De Dordtenaar stak met zijn scooter de 80-weg over en zag kennelijk over het hoofd dat er op dat moment een automobiliste reed.

De man kwam tegen de voorruit en zijruit van de auto terecht en liep onder meer verwondingen aan zijn hoofd op. Omdat er mogelijk ook sprake is van rug / nekletsel, is de scooterrijder ‘geplankt’ meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto, een vrouw uit Papendrecht, bleef ongedeerd.

IMG_7159 (Medium) IMG_7161 (Medium) IMG_7169 (Medium) IMG_7171 (Medium) IMG_7173 (Medium) IMG_7175 (Medium) IMG_7185 (Medium) politie politiemotor