Afotografie-9751 (Large)ALBLASSERDAM – 515 brugklasleerlingen van scholengemeenschap De Lage Waard in Papendrecht hebben woensdag 26 maart meegedaan aan een sponsorloop op het terrein van AC Passaat. De opbrengst is bedoeld voor de Roparun. De loop werd georganiseerd door Team81 uit Alblasserdam.

Het startschot (luiden van een bel) voor de sponsorloop werd verricht door de rector Van Vugt, die daarna zelf ook een rondje meeliep met de leerlingen. Geheel in de sfeer van de echte Roparun had Team 81 de baan voorzien van borden met daarop de plaatsnamen waar de Roparun langskomt in het pinksterweekend.

De moeder van Anouk
Klas T1D liet zien waar de Roparun eigenlijk om gaat en maakte dit voor iedereen zichtbaar door te lopen met een groot spandoek met daarop de tekst “Wij lopen voor de moeder van Anouk”.

Opbrengst
Het totale bedrag dat op deze wijze door de leerlingen is opgehaald, wordt over een aantal weken bekend gemaakt.

Roparun
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 550 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om geld op te halen voor mensen met kanker; ook wel een avontuur voor het leven genoemd.  De foto is gemaakt door: Afotografie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Afotografie-9751 (Large)