20140322 Prijsvraag CDA Alblasserdam (Medium)ALBLASSERDAM – Teuni Otte en Els Boon hebben een taart gewonnen. De dames deden mee aan de prijsvraag die door CDA Alblasserdam tijdens de verkiezingsmarkt in het Makado was uitgeschreven. De vraag was: ‘Hoeveel Alblasserdammers zeggen: JA, ik stem CDA?’. Zo’n 180 mensen vulden een antwoord in. Op woensdag 19 maart, tijdens de gemeenteraadsverkiezingen, bleek dat het antwoord 1403 was.

De gegeven antwoorden varieerden van 200 tot 14.950. “Onder andere lijsttrekker Peter Verheij van de SGP zat heel dicht bij het goede antwoord. Hij vulde 1400 in. Net te weinig voor het ontvangen van de prijs,” vertelt Arco Strop van het CDA. Teuni en Els vulden respectievelijk 1401 en 1405 in. En zaten dus allebei even dicht bij het goede antwoord. Afgelopen weekend kregen de prijswinnaars op het Scheldeplein bij Bakker Prins een ‘prinsheerlijke’ taart overhandigd.