207 (Medium)KINDERDIJK – “Een instrument bespelen en daar vaardigheid mee opdoen is een zaak van tijd. Maar optreden voor publiek is een avontuur,” vertelt Hans van der Ent uit Kinderdijk. Van der Ent geeft al jaren gitaarles en weet dus als geen ander dat optreden zenuwslopend kan zijn. Zeker voor beginners. Daarom organiseert hij op 22 maart voor de achtste keer een gezellige en vooral ontspannende gitaaravond in De Klok in Kinderdijk. “En daarbij staat het optreden van mijn leerlingen centraal. Het is de bedoeling dat de jeugd een soort ‘boost’ van zelfvertrouwen gaan krijgen door de optredens, ” aldus Van der Ent.

“Het is zeker geen competitie, talentenjacht of een soort Voice. Het is bedoeld om de leerlingen podiumervaring te geven,” zegt de Kinderdijker. Om alle niveaus de ruimte te geven begint de avond met de leerlingen die de minste ervaring hebben. Aanvang 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren.