IMG_5605 (Medium)ALBLASSERDAM – Dinsdagavond 18 maart is voor de derde keer in een ruime week tijd brand gesticht in een brandgang achter een woning aan de Fop Smitstraat in Alblasserdam. Dit keer ging een groene kliko in vlammen op. Buurtbewoners wisten de brandende afvalbak op tijd bij een naastgelegen schuur weg te rijden en langs de straat te zetten. Daar wist een politieagent de vlammen grotendeels te doven met een brandblussertje. De brandweer heeft nageblust.

Vorige week maandag en woensdag werden ook al twee afvalbakken in brand gestoken. Volgens een buurtbewoner zijn de acties tegen hem gericht, omdat hij een conflict heeft met twee andere personen in Alblasserdam. Tegen de politie reageerde de man woest, omdat hij van mening is dat de politie onvoldoende actie onderneemt om de dader (s)  te pakken. De aangestoken bak zou voor de brand niet in de brandgang hebben gestaan, maar zou er bewust naartoe gereden zijn. Mensen die meer informatie hebben over de brandstichting, kunnen contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844.

IMG_5605 (Medium)

IMG_5604 (Medium) IMG_5608 (Medium) IMG_5610 (Medium) IMG_5611 (Medium) IMG_5617 (Medium) IMG_5622 (Medium)