vermissing salamanderALBLASSERDAM – Twee meisjes van drie en vier jaar oud uit Alblasserdam zijn vrijdag 14 maart bijna vijf kwartier vermist geweest. De peuter en kleuter waren aan het buitenspelen in de Salamander en waren met hun step en fietsje op pad gegaan en verdwaald. Buurtbewoners zochten na de vermissing in het gebied rondom de Salamander. Alle omliggende straten werden uitgekamd, maar er was geen spoor van de twee te vinden. Teneinde raad werd de politie ingeschakeld, die met drie voertuigen ter plaatse kwam.

Een uur en een kwartier na de vermissing werd het tweetal gevonden ter hoogte van Cafetaria Jaco langs de Van Hogendorpweg. Een emotioneel weerzien volgde. De politie vertrok vervolgens met zwaailicht en sirene naar een volgende melding. (tips hierover zijn welkom via 0640092253). Foto: Jaap Zonnevijlle.

vermissing salamander

IMG_5190 (Medium)