IMG_4916 (Medium)ALBLASSERDAM – Op de carpoolplaats onder aan de Brug over de Noord bij Alblasserdam is donderdag 13 maart ingebroken in een auto. Daarbij werd een mobiele telefoon en een rugtas buitgemaakt. De inbraak vond plaats tussen 09.00 en 11.00 uur. Eerst werd het slot van de auto geforceerd. Toen het voertuig vervolgens niet open ging, werd de zijruit er uit getikt. De eigenaar van de auto, die zijn telefoon vergeten was mee te nemen, ontdekte de inbraak bij terugkomst. Hij zal later vandaag aangifte doen bij de politie. Mensen die iets verdachts hebben gezien of gehoord dat met de auto-inbraak te maken kan hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844.

IMG_4916 (Medium)

IMG_4920 (Medium) IMG_4921 (Medium) IMG_4922 (Medium) gestolen telefoon gestolen tas