CU Alblasserdam 1ALBLASSERDAM – Leden van de ChristenUnie in Alblasserdam hebben afgelopen weekeinde zwerfvuil geruimd in het Damdorp. De CU’ers gingen gewapend met een prikstok en een vuilniszak op pad in het gebied tussen de A15 en de Oude Torenbrug. Er werd van alles op gevist, soms letterlijk uit de sloot. Ballen, blikjes, plastic flesjes, medicijnen en verpakkingen ervan, kledingstukken en verpakkingen van snoep, koek en chips. De vuilniszakken werden verzameld in een bakfiets die af en aan reed, met de ChristenUnievlag in top.

Aan het eind van de ochtend waren er twee volle bakfietsen vuilniszakken verzameld. Meerdere voorbijgangers spraken hun waardering uit voor de actie. Β De ChristenUnie wil met deze actie laten zien dat ze Dienstbaar, Daadkrachtig en Dichtbij is voor de inwoners van Alblasserdam.

CU Alblasserdam 1