Lentefair alblasserdamALBLASSERDAM – Op 22 maart organiseren de dames van serviceclub Ladies’ circle 35 Alblasserwaard een  Lente Fair, waarvan de opbrengst zal gaan naar stichting ALS. De markt vindt van 10.00 tot 17.00 uur plaats bij de portiersloge aan het Zuiderstek in Alblasserdam. De 55 kramen worden bezet door ondernemers uit de regio. Het aangeboden assortiment is divers, maar het accent zal liggen op voorjaarsartikelen. Ook zijn er leuke activiteiten voor kinderen te doen en er is bij de fair volop gelegenheid een lekker hapje en/of drankje te nuttigen.

Ladies’ circle 35 bestaat uit een groep jonge, enthousiaste dames in de leeftijd tot en met 45 jaar. Het leveren van service heeft de club hoog in het vaandel staan en organiseert daarom diverse activiteiten in de regio om verschillende goede doelen te steunen. Zo is dit de derde fair die zij organiseert. Dit jaar heeft LC 35 het initiatief genomen stichting ALS te ondersteunen.

ALS is een ziekte van de zenuwcellen die de spieren aansturen. Deze aandoening leidt tot onvoldoende functioneren van de spieren. De missie van stichting ALS Nederland is bij te dragen aan het vinden van de oorzaak en oplossingen voor ALS in de toekomst en het dragelijker maken van het leven van patiënten nu. Meer informatie over Stichting ALS: www.stichting-als.nl.