johndewolfALBLASSERDAM – Ex-profvoetballer John de Wolf komt vrijdagavond 14 maart naar Primera Alblasserdam om zijn nieuwe boek De Wolf, John te signeren. Tijdens het bezoek van De Wolf is er gelegenheid om met hem op de foto te gaan. De signeersessie duurt van 19.00 tot 20.30 uur. Primera is gevestigd in winkelcentrum Makado. Het boek van De Wolf gaat over de ontwikkeling van een jongen tot profvoetballer en van profvoetballer tot bezorgde vader. Nooit eerder was John de Wolf zo openhartig als in deze biografie.

Woensdag kwam de 51-jarige ex-profvoetballer landelijk in het nieuws, nadat hij boos was weggelopen uit de radio-uitzending van Giel Beelen. De Wolf kwam langs om over zijn boek te praten, maar wilde het niet over een pokerfragment hebben, omdat dat volgens hem al genoeg is besproken in andere media.