IMG_4419 (Medium)ALBLASSERDAM – Zo’n honderd senioren hebben woensdagmiddag 5 maart in MFC Maasplein in Alblasserdam genoten van een bruidsmodeshow die georganiseerd werd door Waardeburgh sociëteiten . Tijdens de show in de recreatiezaal waren er twintig bruiden met bruidsjurken te bewonderen. De jurken werden gedragen door het personeel van Waardeburgh.

Joke van der Berg vertelde bij elke jurk de bijzonderheden, om welk materiaal het ging en wie ‘m in welk jaar gedragen had. “Ons slogan is: samen in verbondenheid en zo voelde deze middag ook. Het was zo gezellig! We hebben de show samen met de collega’s van de extramurale zorg georganiseerd. Collega’s van de restauratieve dienst hebben de cupcakes gemaakt en de catering werd verzorgd door leerwerkbedrijf SMILE,” vertelt Van der Berg.

De gasten waren onder meer senioren uit De Waard (Alblashof), de Wielen en deelnemers van de Hardinxveldse seniorendag.

IMG_4419 (Medium)

IMG_4399 (Medium) IMG_4402 (Medium) IMG_4413 (Medium) IMG_4421 (Medium) IMG_4428 (Medium) IMG_4432 (Medium) IMG_4464 (Medium)