gereformeerde gemeente alblasserdamALBLASSERDAM – Zaterdag 15 maart vindt in de Eben-Haëzerkerk aan de Plantageweg 172 in Alblasserdam een zangavond plaats ten bate van de Evangelisatiepost aan de Gouwstraat te Rotterdam.  Aan de zangavond werken Kinderkoor Jong Hamaäloth onder leiding van Corina Liefaard en Psalmzangkoor Tehilla onder leiding van Gerard de Wit mee. Kees Bel van de evangelisatiepost spreekt een appèlwoord. De bijeenkomst begint om 19.30. De toegang is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden voor de evangelisatiepost.

De evangelisatiepost in Rotterdam is een initiatief van de Gereformeerde Gemeenten. Bij de post staat het iedereen vrij om naar binnen te lopen voor een lekker kopje koffie, gezelligheid, aanspraak en een gesprek over de belangrijkste dingen van dit leven.