IMG_3820bew (Medium)ALBLASSERDAM / OUD-ALBLAS – De politie heeft zaterdagavond een dronken Alblasserdammer aan handen en voeten opgetild en thuisgebracht. De veertiger werd rond 23.00 uur aangetroffen in een achtertuin in het centrum van Alblasserdam. “Enorme dranklucht en ligt in eigen kots,” twitterde wijkagent Patricia Hagenaar. Nadat de man uit de tuin en van straat was gehaald, is hij nagekeken door de ambulancedienst.

De man bleek alleen een slokje te veel gedronken te hebben en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel kreeg hij van de agenten een boete voor openbare dronkenschap.

Later op de avond werden in Oud-Alblas twee wildplassers betrapt door de politie. Één van hen ging er bij het zien van de agenten vandoor. De ander werd staande gehouden en kreeg een boete. De ander kan later alsnog een prent verwachten. “Mannen verklaarden niet te plassen, maar een gesprek te hebben met elkaar. Toch raar met piemel in je hand,” liet Twitteragent Hagenaar weten.

In Papendrecht werd zaterdagavond een jongeman aangetroffen die verminderd aanspreekbaar was en alles onder had gekotst. Drank bleek hiervan de oorzaak te zijn. Voor de jongeman is een ambulance ter plaatse gekomen. Verder kregen in Papendrecht twee jongeren een HALT-verwijzing, en één jongen een boete voor het ‘chillen’ in een portiek in combinatie met het achterlaten van afval en het gebruik van softdrugs.

IMG_3826 (Medium)

IMG_3820bew (Medium)