IMG_3740 (Medium)ALBLASSERDAM – Een 20-jarige automobilist uit Rotterdam is vrijdagochtend 21 februari met zijn auto op een lantaarnpaal gereden. Dit gebeurde rond 06.45 uur net na de bocht Dam / Haven in Alblasserdam. De Rotterdammer, die de auto een dag eerder had gekocht, voelde zijn voertuig  wegglijden in de bocht. Toen hij dit wilde corrigeren schoot de auto de stoep op, botste tegen een lantaarnpaal en kwam op zijn zijkant op een paaltje terecht.

“Door de airbag hing de hele auto vol met rook. Ik wilde er zo snel mogelijk uit, sloeg de zijruit er uit en kon met hulp van de omstanders de auto weer recht. Via het raam lukte het om uit de auto te komen,” vertelt de Rotterdammer, die alleen in de auto zat.

Een ambulance kwam ter plaatse om de man na te kijken. De 20-jarige bleek ongedeerd te zijn gebleven. Een blaastest van de politie wees uit dat de man nuchter was. Het voertuig, dat waarschijnlijk total loss is, is door een bergingsbedrijf meegenomen.

IMG_3740 (Medium)

IMG_3728 (Medium) IMG_3735 (Medium) IMG_3753 (Medium) IMG_3766 (Medium)