Lynn Austin en Christian VerwoerdALBLASSERDAM – De Amerikaanse schrijfster Lynn Austin, een van de meest gelezen christelijke auteurs van dit moment, brengt op donderdagavond 6 maart een bezoek aan Alblasserdam. Ze is dan te gast bij christelijke boekhandel de Schuilplaats aan de Plantageweg om haar nieuwste boek te presenteren. De avond wordt muzikaal omlijst door Christian Verwoerd uit Nieuw-Lekkerland. Hij maakte tot nu toe drie zeer goed ontvangen cd’s. Zijn vierde album is in aantocht.

Lopen op het water
Het nieuwe boek van Austin is een verslag van haar reis door Israël. Ze maakte deze reis in een periode van ‘geestelijke droogte’. Haar geloof verdiepte zich toen zij rond reisde in het land waar Jezus leefde. ‘Lopen op het water’ is haar eerste non-fictie boek. De presentatie wordt ondersteund met uniek beeldmateriaal.

Israël
“Deze inspirerende lezing is de moeite waard voor de liefhebbers van de boeken van Austin, maar zeker ook voor mensen die belangstelling hebben voor Israël. Ook is er gelegenheid voor het stellen van vragen en uw boek te laten signeren. De vertaling is in handen van Marja Meijers, die 20 jaar in de VS woonde,” zo laat de Schuilplaats op haar website weten.

Reserveren
De avond met Lynn Austin en Christian Verwoerd begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.45 uur. De toegang is gratis, maar reserveren is wel noodzakelijk. Dit kan in de Schuilplaats, maar ook door te reserveren via deze link. Meer informatie is te verkrijgen bij de boekhandel via Erik Verhagen: 078-6913068.