IMG_3499 (Kopie)ALBLASSERDAM – Jurian Schoenmaker heeft vrijdagmiddag 14 februari (Valentijnsdag) juffrouw Sabina Rijsdijk van basisschool Het Palet in Alblasserdam ten huwelijk gevraagd. Jurian kreeg daarbij de hulp van de kinderen uit de klas van zijn vriendin. Rond twee uur werd de juf naar beneden gelokt met de mededeling dat er een ‘School-op-Seef-label’ uitgereikt zou worden. Daar aangekomen stonden leerlingen uit de bovenbouw die borden voor zich hielden.

Terwijl de borden omgedraaid werden en er te lezen was: ‘Wil je met me trouwen?’, kwam Jurian tevoorschijn. Geknield en met een ring in zijn hand, vroeg hij Sabina ten huwelijk. De juf antwoordde dat zij zeker met hem wil trouwen. Sabina en Jurian geven elkaar volgend jaar het jawoord.

IMG_3493 (Kopie)

IMG_3494 (Kopie)

IMG_3497 (Kopie)

IMG_3499 (Kopie)

IMG_3500 (Kopie)

IMG_3503 (Kopie)

IMG_3504 (Kopie)