grote kerk [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Stichting Woord en Daad comité Alblasserdam organiseert zaterdag 22 februari een kinderzangdag met cd opname in de Grote Kerk aan het Cortgene in Alblasserdam. Kinderen tussen de zes en veertien jaar zijn van harte welkom om mee te doen. De bijeenkomst duurt van 10.15 tot 15.00 uur. Er worden christelijke liederen en psalmen gezongen. Aan de opnames doen ook drie koren mee.

Koren
Dit zijn Kinderkoor Hammaäloth onder leiding van Corina Liefaard. Het Christelijk Kinderkoor Samuël! onder leiding van Lennert Knops en de Kapelzangertjes onder leiding van Marga Dooren en Riëtte Boer. Verder zal er meegespeeld worden op orgel/piano door Arie van der Vlist, op de trompet speelt Tom Simons en Jaco Zijl en Anja Heimensen – Schoonderwoerd speelt dwarsfluit.

Meezingen
Kinderen die mee willen zingen kunnen zich tot 14 februari aanmelden via Ben je enthousiast geworden? [email protected] of telefonisch 078-6933121. Na aanmelding wordt een uitnodiging met het verloop van de dag gestuurd. Snel opgeven is raadzaam, want er kunnen maximaal 250 kinderen meezingen.

Opbrengst
De opbrengst van de cd-verkoop is bestemd voor de bakkersopleiding in Colombia. Deze opleiding telt circa 200 studenten. Zij krijgen een veelzijdige opleiding zodat ze breed inzetbaar zijn. Het Job en Business Center begeleidt hen bij het vinden van een baan.

Deel dit bericht via...