BgSjNoWIEAAAAOkALBLASSERDAM – Bijna honderd kinderen hebben woensdag 12 februari hun zwemdiploma gehaald in zwembad Blokweer in Alblasserdam. Gespannen keken de vaders, moeders opa’s en oma’s vanaf de zijlijn toe hoe hun (klein)kind zijn/haar examen aflegde. Na het zwemmen van alle onderdelen bleek iedere deelnemer te zijn geslaagd. Die mededeling werd beantwoord met een luid applaus voor de geslaagde kinderen.

Voor diploma A zijn geslaagd:
Anouk van Asperen,Anton Hak,Arda Yilmaz,Benjamin Kooiman,Bibi Hummel,Boas Vogelaar,Daan de Groot,Emmaly Baan,Ezgi Dilem Nourioglou,Fukan Özdemir,Indy van Leeuwen,Janine Brand,Jeanine Hooft,Jesse de Boom,Julia de Bes,Jurgen van de Hoef,Koen de Vries,Liselotte Zonnebeld,Livia van de Sande Marinda van Dijk,Noa van Buren,Padrich Sterk,Richard van Poelgeest, Roos de Vos,Stella Croes,Stijn van Waveren,Theresa Zoeteman,Wilson van Vliet,Yuni Huizer,Zaira Morillas Gonzales.

Voor diploma B zijn geslaagd:
Arend Penning,Axel van Dieren,Christiaan Evers,Corstian van der Leer,Daan Krijgsman,Daan van Reeuwijk,Danique van Egmond,Daphne van Egmond,Enes Alasadi,Eva Kras,Evy Blaak,Flint verhoeven,Gijk Hamelink,Hadassah Huijser,jesajahly van der Elst,Jesse van Kwawegen,Jlijn Vonk,Jonathan Brienen,Julian van Leeuwen,Koos van Dam,Loïse Noorland,Lotte van es,Marleen Stam,Maud van det,Mika Vonk,Niray Kulaksiz,Pauline Deelen,sara verheij,Stef Breedvald,Tiara Vink,Tygo Pons,Willem Scheurwater,Yailah van Ballegooijen,Zahira Rotbi.

Voor diploma C zijn geslaagd:
Bert-Jan Groen, Chantal den Boef,Dylan Zouai,Jan Luijk,Jayden Kroonen,Jochem Verlinde,Kirsten Groenedijk,Maarten Groen,Nuria Morillas Gonzales,Quinty van Roon,Rafiq el Hamouni,Sep Mulder,Sven Timmer,Vera Romeijn,Wietse Neeleman.

Foto’s: twitter.com/blokweer en Marleen Plaisier.

(foto’s insturen kan via info@alblasserdamsnieuws.nl. Foto wordt dan bij dit artikel geplaatst.)

2014-02-12 14.17.18 (Kopie)

2014-02-12 14.37.59 (Kopie) 2014-02-12 14.38.06 (Kopie) 2014-02-12 14.38.25 (Kopie)