IMG_3041b (Kopie)Dit is een advertorial.
PAPENDRECHT – Het is deze week precies één jaar geleden dat Thermen Papendrecht aan de Douwes Dekkerlaan 1a werd overgenomen door Willem Smit uit Alblasserdam. Het eenjarig bestaan wordt gevierd met diverse acties. Zo is de prijs van 1 tot en met 7 februari van een kaartje voor de sauna geen 24, maar vijftien euro per persoon en een massage van 25 minuten in die periode slechts vijftien euro. Wie in de ‘feestweek’ een 10-badenkaart koopt, betaalt negen baden.

Veranderingen
Willem Smit uit Alblasserdam nam vorig jaar de sauna over. Het complex kreeg een stevige opknapbeurt en de dienstverlening werd uitgebreid. Smit vertelt: “De uitstraling is veranderd, in de keuken wordt er meer hoogwaardig vers voedsel verwerkt en er zijn meer massages beschikbaar. Vanaf april kunnen mensen ook bij ons terecht voor permanente make-up. Denk hierbij onder andere aan het laten tatoeëren van de wenkbrauwen. Verder wordt er een nieuwe, grotere hout gestookte kota geplaatst en wordt de beauty afdeling en het dakterras vernieuwd.”

Verjonging
Het afgelopen jaar zagen Smit en bedrijfsleider Michiel Verkerk, ook een Alblasserdammer, een klantengroei en een klantenverjonging bij Sauna Papendrecht. “Daar zijn we blij mee. We vinden het als bedrijf belangrijk dat ook steeds meer jonge mensen ons weten te vinden,” zegt Smit.

Saunadag
Sauna Papendrecht beschikt over diverse saunacabines zoals een kleurencabine, een infraroodcabine (laconium) en een stoomcabine. Buiten is er een traditionele Laplandse kota die hout gestookt wordt. Verder zijn er dompelbaden, neveldouche, zwembad en een waterput. Smit: “Hier is alles aanwezig wat je nodig heb om er een goede saunadag van te maken, klein maar pur sang.”

Wie gebruik wil maken van de massageactie, moet hiervoor wel even reserveren. Dit kan via thermenpapendrecht.nl.