Campagneauto SGP Alblasserdam met wethouder Peter Verheij en raadslid Jan-Willem de LeeuwALBLASSERDAM – De SGP in Alblasserdam is zaterdag 1 februari begonnen met een vervoersservice met de campagneauto van de partij. De vrijwilligersservice doet tot  en met 18 maart 2014 dienst en is bedoeld voor mensen die vervoerd willen worden om een sociaal of medisch doel.  Mensen die voor dit doel graag naar een bestemming in de regio willen, kunnen een beroep doen op de SGP.

Vrijwilligers
De dienst zal met verschillende vrijwilligers, waaronder kandidaten van de SGP, worden ingevuld. “Met de vervoersdienst onderstreept de SGP haar speerpunt ‘Sociale Gemeenschap’,” aldus lijsttrekker Peter Verheij.

Hoe werkt het
Er wordt gereden van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 tot 17.00 uur in de gemeenten Alblasserdam, Sliedrecht, Papendrecht, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Molenwaard en Ridderkerk. Mensen die met een sociaal of medisch doel van de service gebruik willen maken, kunnen tussen 08.00 en 18.00 uur contact opnemen met coördinator Teun Sterk via het nummer 06-27066228. Verheij: “We doen ons best om de mensen te bedienen, maar kunnen geen garanties geven. We vinden het fijn als we een rit 2 á 3 dagen tevoren kunnen inplannen.” Afwijkende verzoeken worden in overleg bekeken.

Programma
Het complete verkiezingsprogramma treft u hier aan. De videoboodschappen de kandidatenlijst kunt u vinden op www.sgpalblasserdam.nl