Campagneauto SGP Alblasserdam met wethouder Peter Verheij en raadslid Jan-Willem de LeeuwALBLASSERDAM – SGP Alblasserdam organiseert een verkiezingsavond in Landvast in Alblasserdam. De avond wordt gehouden op vrijdag 31 januari 2014. SGP-Tweede Kamerlid prof. dr. Elbert Dijkgraaf komt voor deze gelegenheid naar het Damdorp en lijsttrekker Peter Verheij geeft een speech met als titel ‘Alblasserdam in vertrouwde handen’. Inwoners en ondernemers kunnen met Peter en Elbert in discussie over actuele politieke thema’s die in Alblasserdam en in Den Haag spelen.

Visie
Tijdens de bijeenkomst  zal lijsttrekker Peter Verheij in zijn speech ingaan op het antwoord van SGP Alblasserdam op actuele vragen van ondernemers en inwoners van Alblasserdam. Hij doet dit aan de hand van het programma van SGP Alblasserdam bij de verkiezingen van 19 maart 2014. Ook zal Verheij zijn visie geven op besturen anno 2014 en wat dit van raadsleden en bestuurders vraagt.

Interactief
Het tweede deel van de avond bestaat uit een interactief programma. Deelnemers krijgen de ruimte om hun vragen te stellen en om hun mening en visie onder de aandacht te brengen bij Elbert Dijkgraaf en Peter Verheij.

Tijd
De verkiezingsavond staat onder leiding van ondernemer Jasper Visser. Iedereen is van harte welkom. De koffie staat klaar om 19.30 uur. De bijeenkomst begint om 19.45 uur. Toegang is gratis.