20140120-IMG_2227 (Kopie)KINDERDIJK – In Kinderdijk wordt medio april een rolstoelvriendelijke rondvaartboot in gebruik genomen. Bezoekers van het Werelderfgoed zullen met de boot op en af kunnen stappen bij alle bezoekpunten van Kinderdijk. De Rabobank ondersteunt het Werelderfgoed Kinderdijk met de aanschaf van de boot, door een geldbedrag van 4250 euro beschikbaar te stellen. Deze week tekenden Carin van Huet van de Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost en directeur van het Werelderfgoed Kinderdijk, Cees van der Vlist de waardecheque.De ondertekening werd gadegeslagen door een groot aantal leden van Den Haneker, verzameld voor een informatieavond in het Kinderdijkse bezoekerscentrum Wisboomgemaal. Deze avond werd georganiseerd met als doel een betere samenwerking tussen Kinderdijk en de toeristische ondernemers in de Alblasserwaard en de Vijfherenlanden.