IMG_2150 (Kopie)ALBLASSERDAM – Drie vrachtwagens met daarop windmolenvleugels hebben in de nacht van woensdag 15 op donderdag 16 januari de berm bij het kruispunt Edisonweg / Grote Beer in Alblasserdam kapot gereden. De 55-meter lange transporten uit Duitsland, bleken de bocht niet te kunnen maken. Na een aantal keer steken werd besloten om dan maar dwars door de middenberm te rijden. Dit lukte wel, maar had tot gevolg dat er een dikke laag bagger op de weg terecht kwam.

Omdat de bagger (slip) gevaar op kon leveren, werd een professioneel schoonmaakbedrijf ingeschakeld, om het wegdek te reinigen. Het verkeer dat gebruik wilde maken van de baan, werd tegen het verkeer in rondgeleid. Rond 02.00 uur was de klus geklaard en konden de vrachtwagens hun weg richting Rozenburg vervolgen.

IMG_2129 (Kopie) IMG_2134 (Kopie) IMG_2135 (Kopie) IMG_2136 (Kopie) IMG_2138 (Kopie) IMG_2140 (Kopie)

IMG_2150 (Kopie)