IMG_2106 (Kopie)ALBLASSERDAM – Het personeel van de Wereldwinkel aan het Cortgene in Alblasserdam heeft woensdagavond 15 januari nieuwe truien gekregen. De kledingstukken werden tijdens de nieuwjaarsreceptie overhandigd door sponsor Aad den Boer van de Den Boer Groep.

De ondernemer lichtte de sponsoring toe met: “Aegent International is onderdeel van de groep en opereert internationaal. Zo zijn we nu bezig met een onderzoek naar de aanpak van 32 miljard ton huisvuil in Rusland. We proberen mensen te helpen, zodat ze er beter voor komen te staan. Omdat De Wereldwinkel ook gaat voor eerlijke prijzen en eerlijke producten, leek het ons goed, om de winkel te sponsoren met nieuwe truien.”

Alle producten in de Wereldwinkel zijn fair trade. Dat houdt in dat de producent van het artikel een eerlijke prijs ontvangt. Het personeel van de wereldwinkel bestaat volledig uit vrijwilligers. De eventuele winst uit de verkoop wordt , na aftrek van de winkelkosten, geïnvesteerd in derde wereld producten ten behoeve van scholing, gezondheidszorg en milieu.

IMG_2106 (Kopie)

IMG_2110 (Kopie) IMG_2116 (Kopie) IMG_2121 (Kopie)