IMG_2076 (Kopie)ALBLASSERDAM – Op De Helling in Alblasserdam is woensdag 15 januari weer een scooterrijder gewond geraakt, bij een aanrijding. Ditmaal botste een 26-jarige scooterrijder uit Dordrecht tegen de zijkant van een afslaande personenauto. Het ongeval gebeurde rond half zes op de kruising Edisonweg / De Helling. De scooterrijder reed rechtdoor over het (brom)fietspad.

Geen hulp
De personenauto reed op De Helling en sloeg af naar de Edisonweg. Daarbij kruiste de bestuurder het aan de weg parallel lopende fietspad. De scooterrijder kon niet meer op tijd stoppen en botste tegen de zijkant van het voertuig en viel. De Dordtenaar had last van zijn benen en arm, maar had geen hulp van ambulancepersoneel nodig.  De politie kwam ter plaatse voor de afhandeling van de schade.

Tweede keer in twee dagen
Dinsdag 14 januari raakte op exact dezelfde locatie ook al een scooterrijder gewond. Deze 56-jarige Alblasserdammer botste tegen het achterste deel van de zijkant van de bestelbus. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

IMG_2076 (Kopie)

IMG_2079 (Kopie) IMG_2085 (Kopie)