ongeval edisonweg (Kopie)ALBLASSERDAM – Een 56-jarige man uit Alblasserdam is dinsdagmiddag 14 januari 2014 gewond geraakt, nadat hij met zijn scooter tegen de achterkant van een afslaande bestelbus reed. Het ongeval gebeurde rond half drie op de kruising Edisonweg / De Helling in Alblasserdam. De scooterrijder reed rechtdoor over het (brom)fietspad. De bestelbus reed op De Helling en sloeg af naar de Edisonweg. Daarbij kruiste de bestuurder het aan de weg parallel lopende fietspad.

Letsel
De scooterrijder kon niet meer op tijd stoppen, raakte de achter /zijkant van de afslaande bus en kwam ten val. Hij raakte daarbij met zijn hoofd / nek de stoeprand. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De Damdorper is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Daar zal onder meer onderzocht worden of de man letsel aan zijn rug / nek heeft opgelopen.

Onderzoek
De verkeersongevalspecialisten van de politie doen onderzoek naar het ongeval. Hiervoor zijn onder meer sporen op de weg en op de beide voertuigen onderzocht. Tekst: Peter Stam. Foto’s: Charly Traarbach en Peter Stam.

IMG_1820wsb (Kopie)

20140114_143323 (Kopie) IMG_1828 (Kopie) IMG_1833 (Kopie) IMG_1839 (Kopie) IMG_1840 (Kopie) IMG_1841 (Kopie)