IMG_1858 (Kopie)ALBLASSERDAM – Drie personenauto’s zijn dinsdag 14 januari 2014 op elkaar gebotst op de A15 bij Alblasserdam in de richting van Gorinchem. Een 26-jarige man uit Papendrecht raakte daarbij gewond. Omdat deze man last had van zijn nek en nog in de auto zat, werd de brandweer van Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht opgeroepen.

Nadat de brandweerlieden het portier er uit hadden geknipt en een aantal auto-onderdelen had gedemonteerd, kon de Papendrechter op een wervelplank uit zijn wagen worden gehaald. De 26-jarige is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek.

De drie voertuigen zijn door een berger weggesleept. Daarna werden de twee afgesloten rijstroken weer opengesteld voor het verkeer.

IMG_1858 (Kopie)

IMG_1861 (Kopie) IMG_1862 (Kopie) IMG_1866 (Kopie) IMG_1886bw (Kopie) IMG_1900 (Kopie)