foto (3)ALBLASSERDAM – Woensdagochtend 29 januari wordt in Alblasserdam een interkerkelijke vrouwenochtend gehouden. De plaats van samenkomst is de Havenkerk aan de Ieplaan 9. Als spreekster is uitgenodigd Heleen Bénard. Zij is werkzaam bij Christenen voor Israël en is een geliefd spreekster over wat haar het diepst beweegt: Het Joodse volk, dat heel dicht bij het hart van God de Vader ligt.

Thema
Het thema is ‘RUTH, ESTHER EN WIJ’. Vragen die daarbij aan bod komen zijn: “Wat kunnen wij van Ruth en Esther leren? Welke invloed hebben keuzes die je maakt op de rest van je leven? Hoe is God daarbij betrokken of geef je ruimte aan Hem?”

Zanggroep
Deze ochtend is voor alle vrouwen in Alblasserdam en omgeving. Muzikale medewerking wordt verzorgd door Chavah, een zanggroep van vrouwen uit de Ichthuskerk. (Chavah=Hebreeuws voor Eva). Het orgel en de piano worden bespeeld door Mirjam Bustraan.

Pauze
In de pauze is er koffie en thee met iets lekkers erbij en zijn er diverse stands met producten voor goede doelen, zoals de Wereldwinkel, producten uit Israël en verschillende creatieve producten. Een gezellig moment van ontmoeting met elkaar.

Collecte
Er zal een collecte worden gehouden voor het project Jaffa-instituut, het educatieve werk van Christenen voor Israël en de onkosten van de ochtend. De Havenkerk opent de deuren om 08.45 uur. Het programma begint om 09.15 uur en duurt tot 11.30 uur. Er is kinderopvang voor kinderen tot de leeftijd van zes jaar.

Contact
Voor meer informatie of verzoek om vervoer kunt u bellen met Corrie Jansons tel. 078-6931217.