DSCN4697ALBLASSERDAM – Met veel plezier en trots kijkt het de organisatie van het Grote Gymfeest terug op een succesvolle tweede editie. Het feest werd door heel Nederland gevierd en zo ook bij KDO in Alblasserdam. Daar kwamen in totaal 148 jongens en meisjes naar de gymzaal toe. 66 deelnemers waren al lid van KDO en 82 kinderen hebben kennis kunnen maken met het turnen.

Zij hebben een kaart met vier proeflessen mee naar huis gekregen. De hele gymzaal stond vol met toestellen en onder leiding van de juffen en meesters kon er volop geturnd worden. Aan het eind van elke les werd een groepsfoto gemaakt en kreeg iedereen een oorkonde met een foto en handtekening van Epke Zonderland. Op de website van KDO zijn de foto’s van deze dag terug te zien (kdo-alblasserdam.nl). De organisatie noemt het gymfeest een ‘groot succes’. In oktober van dit jaar vindt de derde editie van Het Grote Gymfeest plaats.

DSCN4697

DSCN4712 DSCN4754 DSCN4727 (Kopie)